3 mai 2024
EXCLUSIV! Fieni – Noapte de groază! O femeie i-a înfipt cuţitul în abdomen concubinului ei! “N-am avut altă soluţie!”

EXCLUSIV! Fieni – Noapte de groază! O femeie i-a înfipt cuţitul în abdomen concubinului ei! “N-am avut altă soluţie!”

Poveste de groaza in cartierul Malu Rosu, la Fieni. Un barbat de 56 de ani a ajuns in stare grava la spital, cu intestinele scoase.

L-a atacat cu cutitul concubina sa, intr-un moment de furie. Femeia spune ca si-a pierdut mintile si i-a infipt cutitul in abdomen dupa ce individul a batut-o crunt si nu se oprea cu loviturile.

Ca prin minune, medicii au reusit sa-l salveze pe barbat, iar agresoarea, care il mai atacase in acelasi fel si in urma cu 12 ani, risca sa se intoarca la puscarie, pentru tentativa de omor.

Vecinii povestesc ingroziti ca au auzit tipetele barbatului si s-au dus intr-un suflet sa vada ce s-a intamplat. L-au gasit intr-o balta de sange si au sunat la 112.

Imediat, transportat cu ambulanta la spitalul din Targoviste, a ajuns pe masa de operatie.

“L-a taiat si era cu matele in mana, a iesit el afara: Ajutati-ma ca m-a omorat nenorocita!”, ne-a povestit Ioana Parvulescu.

“A sarit sotul la mine, m-a batut, m-a luat de par si eu n-am avut alta solutie sa scap, am incercat cu mainile, n-am putut sa-l desfac.

Parca Satana m-a indemnat si am luat si l-am atins. Sunt toata burdusita in cap si aici m-a lovit”, ne-a marturisit Adriana Mercan.

“L-a injughiat Adriana in burta! E prima data bunica? I-a mai facut asta? I-a mai facut o data! In piept, i-a bagat cutitul in piept. Va e teama de nora? E periculoasa? E periculoasa”, se plangea soacra agresoarei.

Suspecta a fost retinuta de politisti. A fost audiata intreaga noapte, iar acum va ajunge in fata procurorilor cu propunere de arestare.

Oamenii legii au primit raportul legistilor. I-a pus viata in primejdie concubinului ei, iar pentru asta risca pana la 12 ani si jumatate de inchisoare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial