2 mai 2024
IMPACT VIOLENT! Un şofer, de 89 de ani, a fost lovit de tren, la Văcăreşti! VIDEO

IMPACT VIOLENT! Un şofer, de 89 de ani, a fost lovit de tren, la Văcăreşti! VIDEO

61844312Un sofer din Dambovita a scapat ca prin minune cu viata dupa ce masina pe care o conducea a fost izbita violent de un tren. Din primele verificari, se pare ca barbatul nu s-ar fi asigurat la trecerea de cale ferata.

Omul in vasta de 89 de ani a ajuns la spital cu rani usoare si nu a ramas internat.

Scenele s-au derulat in comuna Vacaresti, din judetul Dambovita. Martorii spun ca, desi trenul fluiera puternic, in loc sa opreasca, soferul a accelerat, in speranta ca va avea timp sa traverseze calea ferata. Dar masina lui a fost lovita puternic de garnitura.

Octavian Asavoaei, martor: “Am iesit afara si am sunat la 112. Era o persoana in varsta, la 80 si ceva, 90 de ani. Nu era ranit grav. N-a oprit la crucea Sfantului Andrei, a intrat mai in fata, trenul venea pe linia lui, fluierand.

Barbatul a fost scos de localnici din autoturism, care au sunat si la 112.

Victor Dragomir, martor: “M-am dus la el, l-am intrebat daca are ceva, a zis ca nu are, zicea ca nu are nimic, dupa spusele lui. L-am scos din masina, i-am dat niste apa sa bea. Daca e om batran, la 90 de ani, 89, ce sa mai faci…”

Ranitul a fost preluat de o ambulanta si dus la Spitalul de Urgenta din Targoviste. Din fericire, spun doctorii, barbatul, de 89 de ani, este in afara pericolului si nu ramane internat. Politistii il cerceteaza insa pe sofer pentru vatamare corporala din culpa.

Din cauza accidentului, trenul de calatori a avut o intarziere de cateva zeci de minute.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial