23 aprilie 2024
Exclusiv! Declaraţia şoferului ambulanţei care a accidentat mortal un pieton – “Rudele ne înjurau, mă alergau să mă bată!”

Exclusiv! Declaraţia şoferului ambulanţei care a accidentat mortal un pieton – “Rudele ne înjurau, mă alergau să mă bată!”

acca5 O ambulanţă care transporta un pacient la spital a lovit sâmbătă seară mortal un bărbat din Târgovişte.

Şoferul susţine că se grăbea şi avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, dar pietonul i-ar fi apărut brusc în faţă.

acca4Când rudele victimei au ajuns la faţă locului, spiritele s-au încins şi a fost nevoie de intervenţia forţelor de ordine.

acca7În ambulanţă se află un pacient cu hemoragie digestivă, preluat din oraşul Titu, care era transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte.

acca2Pe drum însă, pietonul în vârstă de 59 de ani ar fi apărut brusc în fața echipajului. Bărbatul a murit în urmă impactului violent.

acca1Şoferul ambulantei: “Pur şi simplu m-am trezit cu decedatul în faţă, pe asflat. Avem şi luminile, şi sirenele, pornite. Rudele ne înjurau, mă alergau să mă bată.”

Rudele victimei, furioase, au ajuns la faţă locului şi a fost nevoie de intervenţia jandarmilor pentru a potoli spiritele.

acca6Rudă: “Dacă erau semnalele acustice, probabil el auzea, de la 500 de metri semnalele acustice se văd, mai ales pe timp de noapte, dar n-a avut! Aboslut nimic, nu se vede gram de frână.”

Reprezentaţii Serviciului de Ambulanţă Dâmboviţa susţin însă altceva.

Reprezentant Serviciul de Ambulanţă Dambovita: “Era cu girofarurile şi sirenă în stare de funcţionare şi din partea dreapta a sărit un pieton pe care nu l-a putut evita.”′

acca3Şoferul ambulanţei a fost supus probei cu etilotestul.

accaPe numele bărbatului a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Poliţiştii urmează să stabilească dacă pietonul a traversat regulamentar şi dacă ambulanţa avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial