24 aprilie 2024
Eşti însărcinată? Află cum să treci cu brio de temperaturile extreme ale verii!

Eşti însărcinată? Află cum să treci cu brio de temperaturile extreme ale verii!

insSa fii insarcinata in sezonul cald reprezinta o adevarata provocare, iar cele care au trecut deja prin aceasta experienta stiu si de ce. E mare lucru sa faci fata temperaturilor ridicate, specifice anotimpului torid, cu atat mai mult cu cat situatia ta este, deja, extrem de delicata, fiind nevoita sa porti in pantece un copil. De aceea, daca urmeaza sa devii mama in curand si iti doresti sa te documentezi cu privire la ce trebuie sa faci ca sa ai parte de o vara linistita, in cele ce urmeaza vei putea descoperi o serie de tips&tricks pe care sa le ai la indemana in lunile urmatoare.

Iata cum sa faci fata perioadei calduroase:

Este important sa iti adaptezi garderoba tinand cont de gradele de afara, dar si de kilogramele acumulate pana acum. Hainele pe care le porti trebuie sa fie confortabile si lejere, eventual confectionate din materiale fluide. Vara aceasta poarta rochite care sa iti permita sa te desfasori cu usurinta. Daca nu stii de unde poti achizitiona rochite frumoase, croite special pentru femeile insarcinate, acceseaza link-ul urmator https://www.mamaboutique.ro/haine-pentru-gravide/rochii-gravide si comanda de pe site modelele favorite.

Temperaturile ridicate favorizeaza dilatarea vaselor de sange, acest lucru ducand la umflarea picioarelor. Senzatia este extrem de neplacuta, iar tu o poti combate in urma unei zile petrecute la piscina. De asemenea, este foarte importanta si incaltamintea pe care o porti. Investeste in perechi de calitate, care sa iti asigure confortul de care ai nevoie. Poti sa vezi modelele de incaltaminte ideale pentru femeile insarcinate in articolele cu sfaturi dedicate viitoarelor mame, care vor fi indrumate catre magazinele specializate. De asemenea, asigura-te ca porti haine potrivite si ca vei renunta la articolele vestimentare rigide, precum jeansi. Inlocuieste-i cu modelele comode de fuste elegante pentru gravide si vei face fata mai usor zilelor toride.

Asigura-te ca te hidratezi suficient si ca ai, in permanenta, o sticla cu apa langa tine, oriunde mergi. Incepe inca de dimineata sa consumi apa, mai ales daca organismul iti cere acest lucru. Este de dorit sa tii cont de importanta hidratarii, mai ales in calitate de femeie insarcinata, care, daca neglijeaza acest aspect, se poate confrunta cu o nastere prematura.

ins1Mergi la mare sau chiar la piscina, insa nu uita acasa palaria si umbrela. De asemenea, produsele cu factor ridicat de protectie solara au un rol deosebit de important, asa ca fa-le loc in geanta pentru plaja. O zi petrecuta in apa te va relaxa si te va face sa treci mai usor peste o zi caniculara.

Cu siguranta, transpiri in exces, iar acest lucru aduce, pe langa disconfort, si instalarea deshidratarii. Evita situatiile neplacute consumand fructe, precum pepene rosu, dar si legume verzi. Poti sa iti prepari singura smoothie-uri delicioase, pe care le poti consuma cu putina gheata. Online, vei gasi o numeroase retete pe care sa le pui in practica vara aceasta, mai ales ca ai la dispozitie o varietate larga de fructe si legume naturale.

Tine cont de sfaturile mentionate anterior si, cu siguranta, vei face fata, cu brio, verii toride.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial