28 aprilie 2024
Pensiunile din comuna Runcu, printre cele mai căutate locuri de cazare din judeţul Dâmboviţa!

Pensiunile din comuna Runcu, printre cele mai căutate locuri de cazare din judeţul Dâmboviţa!

Pensiunile din comuna Runcu sunt printre cele mai căutate locuri de cazare din judeţul Dâmboviţa!

Gazde bune, cei din Runcu au pregătit totul ca la carte pentru minivacanţa de 1 decembrie şi îi aşteaptă pe turişti cu bunătăţi tradiţionale şi petreceri surpriză.

Bucătăresele au încins tuciurile şi au gătit fasole cu ciolan afumat, sărmăluţe cu mămăliguţă, bulz şi pastramă, spre deliciul turiştilor care abia aşteaptă să guste din fiecare preparat.

Ion Trandafir, proprietar pensiune Căsuţa Trandafirilor: “Îi întimpinăm pe turişti cu un bulz tradiţional, tradţionala fasole cu ciolan. facem şi nişte cârnăciori proaspeţi, de la noi din zonă, cu oaie şi porc. Cu ţuiculiţă fiartă şi un vin făcut de noi”

Reprezentantă Pensiune Bianca: “Vă aşteptăm la pensiunea noastră cu fasole cu ciolan, murături şi papanaşi”

Atraşi de frumuseţea zonei, de ospitalitatea de oamenilor şi de potenţialul mare de agroturism, din ce în ce mai mulţi investitori vin şi ridică pensiuni în comuna Runcu.

Gheorghe Brebeanu, primarul comunei Runcu: “Avem multe pensiuni în construcţii. Promovăm continuu turismul, atragem investitorii tocmai pentru că avem potenţial, avem o comună frumoasă, cu multe obiective turistice. Gătim totul sănătos şi gustos! Avem 18 pensiuni funcţionale, iar în curând, un sat de vacanţă. Ne bucurăm că vin foarte mulţi turişti la noi şi îi aşteptăm cu drag şi pe cei care încă nu ne cunosc!”

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial