18 aprilie 2024
Elevii dâmboviţeni sunt aşteptaţi la „Şcoala Altfel”

Elevii dâmboviţeni sunt aşteptaţi la „Şcoala Altfel”

Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa anunţă desfăşurarea, în perioada 2-6 aprilie 2012, a unui amplu program educaţional, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa, Complexul Naţional Muzeal „Curtea Domnească” şi Biblioteca Judeţeană „I.H. Rădulescu”.

Pentru prima dată, Ministerul Educaţiei a introdus, înaintea vacanţei de paşte, o săptămână de cursuri specială intitulată „Şcoala Altfel”, în care elevii vor parcurge activităţi extracurriculare şi extraşcolare. Tocmai de aceea, instituţia noastră a iniţiat un amplu program de activităţi care să se adreseze tuturor elevilor: începând cu preşcolarii, până la cei de liceu, activităţile au fost alcătuite astfel încât să urmărească programele şcolare, metodologiile psihopedagogice şi particularităţile de vârstă.

Activităţile din cele cinci zile ale programului se doresc să vină în întâmpinarea atât a cadrelor didactice, a elevilor, cât şi a părinților, încurajând, în acest fel, un parteneriat adevărat între cei trei actori ai actului educaţional.

Alăturat vă trimitem afişul întregului eveniment, precum şi programul detaliat. Doritorii se pot înscrie prin simpla completare a fişei de înscriere, iar pentru detalii suplimentare fiecare instituţie le stă la dispoziţie.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial