25 aprilie 2024
Deputatul Daniel Blaga, dezvăluire despre o situație uimitoare la Școala Gura Ocniței. Cum au ajuns soții Stanciu o mare familie la conducerea unității de învățământ

Deputatul Daniel Blaga, dezvăluire despre o situație uimitoare la Școala Gura Ocniței. Cum au ajuns soții Stanciu o mare familie la conducerea unității de învățământ

Au numit până au…unit!

Apreciez oamenii care muncesc și cresc în ierarhie pe baza meritelor. Sunt alături de toți cei care investesc în educația lor și se perfecționează pentru a-și face datoria cât mai bine la locul de muncă.

Totodată, sunt uimit când aflu de numiri surprinzătoare în funcțiile de la stat. E cazul și la Școala Gimnazială Gura Ocniței, unde, coincidență, sau nu, soția domnului director a fost numită director adjunct. Probabil, doamna director adjunct are calitățile necesare pentru a ocupa această funcție. Probabil, are și experiența care o recomandă. Cu siguranță însă recomandările familiei și ale unei formațiuni politice au picat la fix.

Am primit mai multe informații despre acesta situație de la oamenii din zonă, care sunt mirați de noua conducere a Școlii Gura Ocniței, formată din domnul și doamna Stanciu.

Nu știu dacă poate fi vorba despre o ilegalitate, dar cel puțin la nivel de moralitate este discutabil.

Rămâne de văzut dacă numirea cu pricina a fost pur și simplu o coincidență, o recompensă sau o binecuvântare pentru unitatea școlară.

Le dorim mult succes celor doi soți, pentru binele elevilor și al cadrelor didactice de acolo.

Cum spune un proverb românesc – “Cine are nevasta alături este mereu muncit de griji!”, a precizat deputatul Daniel Blaga, președintele USRPLUS Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial