3 mai 2024
Durere fără margini. La numai 5 ani, Raisa se luptă cu un diagnostic crunt: ”Tumoră pe creier cu evoluție imprevizibilă”. Fetița are nevoie urgent de ajutorul nostru

Durere fără margini. La numai 5 ani, Raisa se luptă cu un diagnostic crunt: ”Tumoră pe creier cu evoluție imprevizibilă”. Fetița are nevoie urgent de ajutorul nostru

Un îngeraș de fetiță, din localitatea Perșinari, trece printr-o durere fără margini.

Raisa Ștefania Bunea în vârstă de numai 5 anișori a primit un diagnostic crunt din partea medicilor – o tumoră pe creier îi amenință grav viața.

Raisa este singurul copil al Andreei și al lui Ion Bunea, doi părinți tineri care o iubesc mai mult ca pe propria lor viață.

Nu este zi de la Bunul Dumnezeu în care părinții să nu plângă și să se roage continuu Cerului ca fetița lor să fie salvată.

Oamenii au sesizat că Raisa se confrunta cu probleme medicale încă din primele luni de viață – îi apăruseră mai multe erupții cutanate și imediat au început să îi facă investigații medicale.

După numeroase controale în multe spitale, în urmă cu doi ani a venit verdictul fulgerător – Raisa prezenta o tumoare pe creier, iar durerile ei au devenit din ce în ce mai insuportabile.

Astăzi, fetița duce o luptă în fiecare zi să supraviețuiască.

”De la Spitalul Clinic de Urgență “Bagdasar Arseni” ni s-a spus că în prezent boala a evoluat foarte mult, tumora a crescut și a cuprins mai multe zone ale capului. Este un diagnostic care ne-a cutremurat “tumoră creier, supratentorial, cu evoluție imprevizibilă și necunoscută”.

În țară, șansa de supraviețuire în urma unei operații de acest gen este de doar 1 la sută.

Avem o singură șansă, la o clinică din afară. Este vorba despre Clinica “Great Ormond Street Hospital for Children” -Londra/Anglia, unde doctorii o pot ajuta pe Raisa în lupta ei pentru viață!”, ne-a povestit Ion Bunea, tatăl fetiței.

Mulți oameni au sărit în ajutorul Raisei, dar suma pentru operație este colosală pentru părinții ei. Orice ajutor, oricât de mic înseamnă enorm pentru acești oameni aflați în suferință. Să le fim aproape!

Cei care vor să doneze sunt rugați să ofere orice sumă în conturile deschise pe numele mamei Raisei:

Cont ING – RON-RO35INGB0000999909014588 – pe numele Bunea Andreea (mama fetitei)

Cont ING- EURO RO27INGB0000999914042339pe numele Bunea Andreea (mama fetitei)

Când facem bine, ne facem bine!

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial