4 mai 2024
Durere fără margini la Bucşani. Tânărul mort pe o autostradă din Ungaria a fost condus pe ultimul drum

Durere fără margini la Bucşani. Tânărul mort pe o autostradă din Ungaria a fost condus pe ultimul drum

inm-dr1Durere fără margini în comuna Bucşani, unde Dragoş Trică, tânărul care şi-a pierdut viaţa într-un cumplit accident pe o autostradă din Ungaria, a fost condus pe ultimul drum.

Părinţii, iubita şi prietenii tânărului aveau chipurile împietrite de durere. Au curs râuri de lacrimi în urma tânărului plecat atât de devreme dintre noi.

Dragoş era şofer pe tir şi please în cursă când pe o autostradă din Ungaria s-a izbit de un alt tir. Medicii nu au mai putut din păcate să îl salveze.

Cei care l-au cunoscut sunt în strare de şoc şi nu le vine să creadă că s-a stins…

Prietenii sunt alături de familia greu încercată, dar şi de Anca, iubita lui Dragoş, pe care au încercat să o întărească, să poată merge mai departe…

Florina Zamfirescu: “Greu greu si iar greu….sufletului si inimii nu i putem spune ce are voie si ce nu sa simta…..”
Ghisoi Ioana: “Nu pot sa te mint spunandu-ti ca va trece! In timp durerea se va diminua, D-zeu iti va da putere sa mergi mai departe! Va durea mai putin ,vei putea sa iti continui drumul, dar mereu gandul la cel pierdut va fi cu tine!Curaj, Anca! El nu ar vrea sa suferi! De acolo, de sus, va fi mereu alaturi de tine și vei simti asta!”
Ana Maria Simion:” Fii tare iubita mea…stiu ca nu e deloc usor si ca duci o adevarata lupta cu inima ta..Dar trebuie sa fii tare! Te imbratisez !”
Mari Costea: “Trebuie sa lupți cu tine sa depășești acesta suferință noi te îmbrățișam si suntem cu gândul la tine te pupam fata frumoasă”
dragos inm-dr inm-dr2

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial