30 aprilie 2024
Nenorocire pe DN1, la Floreşti. Două femei şi un bărbat şi-au pierdut viaţa, iar alte 3 persoane sunt rănite

Nenorocire pe DN1, la Floreşti. Două femei şi un bărbat şi-au pierdut viaţa, iar alte 3 persoane sunt rănite

Imagini cumplite, astăzi la prânz, pe Drumul Naţional 1, la Floreşti, în Prahova.

Cinci oameni au fost găsiţi încarceraţi, iar o femeie era proiectată afară după ce două maşini s-au izbit violent.

În groaznicul accident au fost implicate 6 persoane, informează ISU Prahova.

O victimă a fost preluată de un elicopter SMURD care a aterizat la faţa locului.

Din păcate, pentru două dintre femei şi un şofer, de 68 de ani, nu s-a mai putut face nimic şi s-a declarat decesul.

Patru victime au fost preluate de echipajele de la ambulanţă şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Ploieşti.

ISU Prahova intervine cu două autospeciale de stingere, o autospecială pentru descarcerare, o ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă şi un echipaj SMURD.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru a afla cum s-a produs această nenorocire.

La data de 12 ianuarie a.c., în jurul orei 11.30, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe Drumul Național 1, în afara localității Florești s-ar fi produs un accident rutier.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, un bărbat de 68 de ani, în timp ce conducea un autoturism ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de către un tânăr de 24 de ani. În urma producerii accidentului rutier a rezultat decesul a două femei de 63 și respectiv 71 de ani dar și vătămarea corporală a altor două femei de 42 și respectiv 68 de ani, pasagere în cele două autoturisme dar și a celor doi conducători auto.

Victimele au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Conducătorii auto nu au putut fi testați cu aparatul etilotest din cauza leziunilor suferite, urmând să le fie recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Traficul rutier este dirijat de către polițiștii rutieri. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă“, precizează IPJ Prahova.

Update: La unitatea medicală a decedat și conducătorul auto de 68 de ani.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial