4 mai 2024
ANIVERSARE DUPĂ GRATII! Tânărul care a făcut zob taxiul tatălui şi maşina de poliţie a împlinit 20 de ani cu cătuşele la mâini!

ANIVERSARE DUPĂ GRATII! Tânărul care a făcut zob taxiul tatălui şi maşina de poliţie a împlinit 20 de ani cu cătuşele la mâini!

Aniversare dupa gratii pentru tanarul din Targoviste care ieri i-a furat taxiul tatalui sau si a avariat grav ulterior o masina de politie!

Baiatul a implinit astazi 20 de ani. Si nu are parte de petrecere si de cadouri, asa cum ii pregatea parintele sau, ci de o celula rece unde-si va petrece urmatoarele 29 de zile dupa gratii.

Magistratii au decis ca tanarul sa fie arestat preventiv pentru furt calificat, distrugere si conducere fara permis. Va reamintim, ieri dimineata, baiatul a furat taxiul pe care lucreaza tatal sau dupa care a gonit nebuneste pe drumul spre Bucuresti. Politistii au blocat soseaua pentru a-l opri, dar soferul de ocazie a izbit violent o masina de la Rutiera, facand-o zob. Taxiul s-a dat de mai multe ori peste cap, rasturandu-se pe campul din apropierea Drumului National 71, Bucuresti-Targoviste.

Tanarului i-au fost recoltate probe biologice pentru a se stabili daca se afla sub influenta drogurilor

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial