3 mai 2024
Accidente cu victime, la Ciocăneşti, Găeşti şi pe Valea Dâmboviţei

Accidente cu victime, la Ciocăneşti, Găeşti şi pe Valea Dâmboviţei

Accidente de circulație

La data de 11 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Ciocănești.

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că un bărbat de 26 de ani, din Urziceanca, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe drumul comunal 77A, în localitatea Decindea, ar fi acroșat și accidentat un pieton, femeie de 43 de ani, din comuna Ciocănești.

În urma evenimentului, pietonul a fost rănit, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Tot pe parcursul zilei de ieri, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au fost sesizați de spitalul din localitate cu privire la faptul că la unitatea medicală s-a prezentat o persoană, victimă a unui accident rutier.

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că o femeie de 53 de ani, din Jugureni, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe drumul național 7, în orașul Găești, din direcția Pitești către București, ar fi acroșat și accidentat o tânără din Morteni.

De asemenea, pe drumul național 72A, în afara localității Gheboieni, s-a produs un alt accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de polițiști s-a stabilit că un pieton de 59 de ani, care s-ar fi aflat sub influența alcoolului, în timp ce ar fi traversat strada ar fi fost acroșat și accidentat de un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din Pietrari.

În urma evenimentului, pietonul a fost rănit ușor.

Totodată, fiind testat cu aparatul etilotest, a fost indicat un rezultat cu o valoare de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate situațiile, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor și dispunerea măsurilor prevăzute de lege.

sursa: Poliţia Dâmboviţa

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial