7 mai 2024
Drumul între Ploieşti şi Târgovişte a fost blocat, azi-noapte, după ce un şofer, de 19 ani, a intrat cu maşina într-un stâlp şi s-a răsturnat

Drumul între Ploieşti şi Târgovişte a fost blocat, azi-noapte, după ce un şofer, de 19 ani, a intrat cu maşina într-un stâlp şi s-a răsturnat

Drumul Naţional 72, între Ploieşti şi Târgovişte, a fost blocat, azi-noapte, după ce un şofer, de 19 ani, a intrat cu maşina într-un stâlp şi s-a răsturnat.

S-a întâmplat pe raza localităţii Brătăşanca, aproape de comuna dâmboviţeană Dărmăneşti.

La faţa locului s-au mobilizat de urgenţă salvatorii prahoveni. Din fericire, cel de la volan era conştient, a primit îngrijiri medicale, iar ulterior a refuzat să fie dus la spital.

“Pompierii militari prahoveni au fost solicitați să intervină pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire și stingere a incendiilor si pentru acordarea asistenței medicale de urgenţă în cazul producerii unui accident rutier în comuna Filipeștii de Târg, sat Brătășanca, DN72.

La locul indicat s-au deplasat de urgență o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare si o ambulanță SMURD. În evenimentul rutier a fost implicat un singur autoturism care s-a răsturnat și a avariat un stâlp de electricitate.

În autovehicul se afla doar șoferul, conștient, care a primit îngrijiri medicale la fața locului.

Acesta a refuzat transportul la spital, iar pompierii au asigurat zona până la sosirea personalului din partea societății de furnizare a energiei electrice deoarece exista pericolul ca stâlpul să se prăbușească pe carosabil.

Traficul spre Târgoviște a fost blocat”, precizează ISU Prahova.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial