4 mai 2024
Corneşti – I-au luat pâinea cea de toate zilele…

Corneşti – I-au luat pâinea cea de toate zilele…

Poliţiştii au depistat un bărbat în timp ce transporta produse de panificaţie, fără a deţine documente legale de provenienţă

Poliţiştii din cadrul Postului de poliţie Corneşti au desfăşurat o acţiune pe linia verificării legalităţii transportului de cereale şi produse de panificaţie, ocazie cu care au oprit în trafic pentru control un auto, condus de numitul L.F., de 53 de ani, din comuna Cojasca.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul a transportat cantitatea de 104 produse de panificaţie, fără a deţine documente legale de provenienţă.

Poliţiştii au procedat la sancţionarea contravenţională a susnumitului, potrivit Legii 12/1990, cu amendă de 1000 de lei, iar produsele de panificaţie au fost ridicate în vederea confiscării.

Doi bărbaţi sunt cercetaţi pentru infracţiuni la regimul circulaţiei

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Târgovişte au depistat pe DJ 711B, un tânăr de 27 de ani, din comuna Băleni, în timp ce conducea un autotractor având număr de înmatriculare fals.

Cu ocazia verificărilor, poliţiştii au stabilit că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, pe raza comunei Bucşani, a fost depistat numitul P.V., de 50 de ani, din localitate, în timp ce se deplasa pe drumul public, cu un auto, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Cei doi bărbaţi sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunilor prev. şi ped de art. 86 alin 1 şi 85 alin 1 din OUG 195/2002.

Trei bărbaţi, pe numele cărora au fost emise mandate de executare a pedepsei închisorii, au fost depistaţi de poliţişti

Poliţiştii Secţiei nr.3 Poliţie Rurală Butimanu, în colaborare cu luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale , au depistat şi reţinut trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 28 de ani, pe numele cărora au fost emise mandate de executare a pedepsei închisorii pentru săvârşirea infracţiunii prev. şi ped. de art. 182 alin 1 din Codul Penal.

Tinerii au fost condamnaţi la executarea unei pedepse privative de libertate pentru o perioadă de 1an şi 6 luni, respectiv 2 ani.

Poliţiştii au procedat la introducerea celor trei tineri în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial