18 mai 2024
Două escroace au furat 2500 de lei din casa unei pensionare din Târgovişte! Ce plan au avut

Două escroace au furat 2500 de lei din casa unei pensionare din Târgovişte! Ce plan au avut

jefut2Atenţie la persoanele cărora le permiteţi accesul în locuinţă!

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați de o femeie, în vârstă de 74 de ani, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras din locuință 2.500 de lei.

Din primele cercetări a reieşit că, în ziua de 23 septembrie a.c., la domiciliul acesteia s-au prezentat două persoane care s-au recomandat a fi reprezentanții unei societăți comerciale.

Sub pretextul oferirii gratuite de produse de curățenie, partea vătămată le-a permis accesul în locuinţă. Profitând de neatenția acesteia, bănuitele i-au sustras suma de bani.

În prezent, poliţiştii desfăşoară activităţi specifice pentru identificarea principalelor bănuite, tragerea lor la răspundere penală și recuperarea prejudiciului.

Pentru a nu deveni victima unei astfel de infracțiuni, polițiștii le recomandă cetățenilor, îndeosebi celor vârstnici:

Nu permiteți accesul în locuință persoanelor străine care se recomandă a fi distribuitori de produse, chiar dacă acestea insistă.

Manifestați atenție la articolele oferite! Prin promoții atrăgătoare, puteți deveni cu ușurință victima unei înșelăciuni.

Dacă, din diferite motive, persoane necunoscute v-au trecut pragul casei, nu le daţi nicio posibilitate să afle unde păstraţi banii sau alte valori şi supravegheați-le în permanență.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial