26 aprilie 2024
Doi sexagenari din Dâmboviţa, cercetaţi penal pentru BRACONAJ!

Doi sexagenari din Dâmboviţa, cercetaţi penal pentru BRACONAJ!

Doi bărbaţi sunt cercetaţi de poliţişti sub aspectul săvârşirii unor infracţiuni la Legea vânătorii şi aprotecţiei fondului cinegetic

Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au desfăşurat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea braconajului cinegetic.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au depistat pe numiţii V.L., de 68 de ani, din comuna Mogoşani şi G.Ş., de 66 de ani, din oraşul Găeşti, care au efectuat acte ilegale de vânătoare.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că cei doi bărbaţi au vânat trei fazani, fără să deţină autorizaţii legale de vânătoare.

Poliţiştii au procedat la ridicarea în vederea continuării cercetărilor a celor 3 fazani, 3 arme de vânătoare, precum şi a celor 5 tuburi cartuş, care au fost folosite la săvârşirea infracţiunii de braconaj.

Pe numele bărbaţilor, au fost întocmite acte premergătoare cercetării penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „braconaj”, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin Parchet.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial