5 mai 2024
Verificări pe drumurile din Dâmboviţa

Verificări pe drumurile din Dâmboviţa

Polițiștii dâmbovițeni au continuat misiunile pentru combaterea infracționalității, creșterea gradului de siguranță rutieră și menținerea ordinii și siguranței publice

La data de 6 februarie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au continuat să acționeze pentru menținerea ordinii și siguranței publice, creșterea gradului de siguranță rutieră, combaterea infracționalității și a faptelor antisociale.

Astfel, în urma activităților desfășurate în sistem integrat, au fost legitimate 504 persoane și controlate 403 autovehicule, fiind organizate 5 acțiuni punctuale.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 192 de sancțiuni, în cuantum de 71.060 de lei.

În plus, polițiștii au continuat să acționeze pentru prevenirea producerii unor accidente de circulație cu consecințe grave, în special a celor produse pe fondul vitezei excesive ori a consumului de alcool sau droguri la volan.

Astfel, polițiștii au reținut 28 de permise de conducere, dintre care 2 au fost pentru consumul de alcool și 6 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Totodată, pentru depistarea consumului de băuturi alcoolice sau substanțe psihoactive la volan, polițiștii au testat 110 șoferi.

Astfel de acțiuni, care au ca scop menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, vor continua și în perioada următoare.

sursa: IPJ Dâmboviţa

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial