28 aprilie 2024
Doi dâmboviţeni certaţi cu legea au ajuns la ZIUA JUDECĂŢII!

Doi dâmboviţeni certaţi cu legea au ajuns la ZIUA JUDECĂŢII!

Poliţiştii au depistat în trafic un bărbat de 53 de ani , care circula cu un autoturism cu număr fals de înmatriculare

În cursul zilei de 24 ianuarie a.c., lucrătorii Formaţiunii Rutiere din cadrul Poliţiei Municipiului Moreni l-au depistat pe numitul P.M, de 53 de ani, din municipiul Târgovişte, în timp ce conducea pe DN 72, un autoturism cu număr fals de înmatriculare. Faţă de numitul P.M., poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, cu număr fals de înmatriculare.

• În urma unei acţiuni pe linie de mandate, poliţiştii au depistat un bărbat ce avea de executat o pedeapsă privativă de libertate de 5 ani.

În ziua de 24 ianuarie a.c., lucrătorii Secţiei nr. 12 Poliţie Rurală Tărtăşeşti au organizat şi executat o acţiune pe linia mandatelor de executare a pedepsei închisorii, ocazie cu care a fost identificat şi reţinut numitul S.M., din comuna Ciocăneşti, pe numele căruia Judecătoria Răcari a emis mandat de executare unei pedepse privative de libertate de 5 ani. Bărbatul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial