19 aprilie 2024

“Dl Vladu nu ştie nici despre ce vorbeşte şi nu înţelege nimic din Compania de Apă!”

ivladu„Dl Vladu nu ştie nici despre ce vorbeşte şi nu înţelege nimic din Compania de Apă. Dl Vladu ar trebui să-şi asume că, în perioada 2008-2013, Compania de Apă a fost condusă de cei desemnaţi de Partidul Democrat Liberal, cu rezultatele pe care le cunoaşteţi: mărirea preţului la apă, a preţului la canal, punerea în pericol a POS 1 de Mediu, achiziţii făcute cu încălcarea legii, pierderea unor sume importante.

Tot dl Vladu trebuie să-şi asume situaţia cumpărării de echipamente de protecţie, salopete, la preţ de costum de lux. Tot dl Vladu va trebui să-şi asume lucrurile pe care le constatăm noi astăzi, că sunt cartiere, blocuri, străzi care nu sunt racordate la apă sau sunt racordate nelegal sau sunt racordate şi nu plătesc nimic.

Situaţia asta nu a apărut ieri, că este Constantin, sau alaltăieri, că a fost Staicu, ci trenează de ani de zile. Dl Vladu trebuie să-şi asume toate neîmplinirile Companiei de Apă până în mai 2013 şi, după ce îşi face propria analiză, să comenteze despre lucrurile astea când are şi rezolvări.

L-aţi auzit vreodată pe Vladu, între 2008 şi 2012, să spună ceva de Compania de Apă?! L-aţi auzit pe dl Caracota să spună ceva până de curând?!

A fost membru în Consiliul de Administraţie, el şi mai erau 2-3 de la cabinetul lui Florin Popescu. Toată lumea care a gestionat Compania de Apă are vinovaţi.

De ce nu spune dl Vladu că în anul 2010 au semnat pentru creditul BERD?! Să discutăm cu cărţile pe masă, dacă vrem să discutăm”, a spus Adrian Ţuţuianu.

„Am luat act de reacţia plină de ură a dlui Ţuţuianu la comunicatul meu.

Dl Ţuţuianu şi-a pus limite prea strâmte pentru proiectele mari de care are nevoie acest judeţ şi cred că, în curând, îşi va lua o binemeritată pauză!

P.S.: Pentru activitatea din perioada 2008 – 2012 a Companiei de Apă Târgovişte Dâmboviţa, dl Ţuţuianu ar trebui să-şi întrebe colaboratorii foarte apropiaţi, care au condus atunci instituţia”, a scris pe facebook Iulian Vladu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial