28 martie 2024
Deputatul Daniel Blaga: “PNL și-a dat „arama pe față” – „Alianța cu PSD, cel mai bun lucru!”

Deputatul Daniel Blaga: “PNL și-a dat „arama pe față” – „Alianța cu PSD, cel mai bun lucru!”

“A fost ziua în care, în Dâmbovița, PNL și-a dat cu adevărat „arama pe față”. Nonșalantă de-a dreptul, declarația PNL Dâmbovița, sună simplu: „Alianța cu PSD, cel mai bun lucru!”. Cuvintele acestea n-ar trebui uitate niciodată. Pentru că dincolo de „scăpăm România de PSD” din campania electorală, una dintre marile minciuni spuse de liberali, adevărul e simplu: atâta timp cât e vorba despre „ciolan”, valorile sau promisiunile față de comunitate nu valorează nici cei 50 de bani, valoarea actualului guvern PSDNL.

Firește, n-ar fi vorba despre o declarație politică al actualului PNL fără perseverența în delir. Din punclul lor public de vedere, România traversează unul dintre cele mai bune momente din istorie. Pentru ei, inflația galopantă nu-i o problemă.

Faptul că ne împrumutăm la cea mai mare dobândă din U.E. nici atât. Nu mai vorbim nici despre creșterile de preț, de la alimente la pompă și mai apoi la facturile de întreținere. Criza economică? Criza energetică? Creșteri aberante de taxe și încercarea îngropării sectorului privat? Inexistente, dacă ar fi să-i ascultăm pe ei. Să nu uităm ziua de azi. N-avem voie să o facem, pentru anii care vin. Pentru că cei care nu-și cunosc istoria sunt condamnați să o repete”, a precizat deputatul Daniel Blaga, liderul USR Dâmboviţa şi secretar al Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial