2 mai 2024
DISPERAŢI! Peste o mie de oameni din Schela Mare au rămas fără apă potabilă!

DISPERAŢI! Peste o mie de oameni din Schela Mare au rămas fără apă potabilă!

Peste o mie de oameni, din Schela Mare, au ramas fara apa potabila!

Conductele vechi au inghetat, iar localnicii nu mai au nici macar apa de baut. Autoritatile au chemat in ajutor doua cisterne ale armatei. In aceasta dimineata oamenii au venit cu sticle, bidoane si galeti sa-si faca provizii de apa pentru mancare, dar si pentru treburile gospodaresti.

“E rau, e rau. Pentru ce va trebuie? Pai de baut, de spalat, cum sa stai, trebuie sa te speli”, a declarat pentru MariusBUGA.ro Vasilica Podeanu, localnica.

“N-avem apa de mancare, n-avem de spalat, ce facem?! De cat timp stati fara apa? De aproape o luna de zile. La curatenie, stam cu astea nespalate…”, se vaita si Vasilica Duta.

“E rau, eu sunt operat de curand, ma chinui sa car apa cu galeata…”, se plangea Gheorghe Parlan.

Autoritatile s-au mobilizat si au cerut sprijinul celor de la ISU si aramata si le-au adus doua cisterne pline cu apa. Vestea proasta e ca pana nu se va indrepta vremea problema lor nu va fi rezolvata.

“Conducta mare care aprovizioneaza acest cartier a inghetat din cauza temperaturilor scazute din ultima perioada. Am facut un program si ii ajutam pe oameni sa beneficieze de apa necesara”, ne-a precizat Iancu Caracota, prefectul judetului Dambovita.

Si in zilele urmatoare cisternele cu apa vor veni din nou la oamenii din Schela Mare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial