17 mai 2024
DEZVĂLUIRI ULUITOARE! “Boriga E STĂPÂNUL Chindiei!”

DEZVĂLUIRI ULUITOARE! “Boriga E STĂPÂNUL Chindiei!”

Organigrama Chindiei rămâne un subiect de intense negocieri între asociaţi, însă lucrurile se mişcă foarte greu, iar schimbările anunţate de preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, se lasă aşteptate.

Nici numărul angajaţilor nu s-a înjumătăţit, aşa cum suna o altă promisiune, dimpotrivă, una din grupele de juniori (D) a ajuns să aibă chiar doi antrenori, pe Remus Gâlmencea şi Răzvan Toboşaru.

Salutăm cooptarea lui “Gâlmă” la centrul de copii şi juniori de la Chindia, recomandat de lucrurile frumoase pe care le-a reuşit cu divizionara D, FC Aninoasa, însă nu înţelegem pentru ce este nevoie de doi antrenori aici! Gâlmencea va veni la Chindia cu mulţi din copiii pe care îi pregăteşte la Cetatea Târgovişte, astfel că atragerea lui a fost una inspirată.

Nu ar fi exclus să mai apară “dubluri” la antrenorii de la juniori, ba chiar şi trei la o grupă, să fie siguri că au şi ei un salariu. În acest moment, Chindia are cinci antrenori la juniorii de judeţ, Ionuţ Iugulescu, Septimiu Burtescu, Remus Gâlmencea, Răzvan Toboşaru şi Ion Stăncescu.

Ca o comparaţie, la Grupul Şcolar Agricol Nucet de toate aceste grupe se ocupă un singur tehnician, Marius Rotaru, sezonul trecut cu rezultate mai bune decât toţi cei de la Chindia la un loc.

Boriga e stăpânul Chindiei!

Negocierile continuă, iar zilele viitoare mai pot fi atraşi la centrul de copii şi juniori Marin Olteanu şi Cosmin Toboşaru, care vor direcţiona aici cele mai bune produse de la CSŞ Târgovişte, club care a dominat fotbalul juvenil dâmboviţean în ultimii ani.

Toate aceste propuneri au venit din partea Consiliului Judeţean, care i-ar mai vrea la club pe Ionel Pitaru, ca responsabil al sectorului juniori şi pe Dorin Nistor, administrator al stadionului “Eugen Popescu”. Dacă ceilalţi au fost acceptaţi de Boriga, cu ultimii doi nu a fost de acord sub nici o formă, cerând să dispară din organigramă.

În schimb, le-a securizat posturile PDL-iştilor rămaşi la club, chiar dacă au mai multe joburi şi mai puţine rezultate. Orice rugăminte i-a fost îndeplinită, ba chiar şi aceea ca Ionuţ Marin să revină în postura de crainic.

“Valoare au doar cei care lipesc afişe şi care le fac campanie”

Boriga nu-l agreează pe Pitaru de ani buni, la fel şi prietenii săi de la CSM Târgovişte, care l-au lăsat pe drumuri în urmă cu patru ani.

“Cei de la club semnaseră un decont în numele meu, de 102 milioane, lucru care m-a deranjat. Am refuzat să le fac şi campanie, alături de copii şi de părinţi, iar la scurt timp mi-au desfăcut contractul de muncă, invocând tot felul de motive. Nu eram în gaşca lor şi trebuia să-mi facă vânt, pentru a-şi aduce Gică Popescu jucătorii lui de la Craiova, să-i crească pe banii noştri. Mi-au luat copiii şi m-au deposedat de toate bunurile de la stadion. M-au tâlhărit! Nu a contat că am jucat sute de meciuri pentru Târgovişte la Divizia A, că am scos zeci de fotbalişti ca antrenor, că i-am calificat la turnee finale, pentru ei valoare au doar cei care lipesc afişe, care le fac campanie şi care acceptă să le folosească semnătura. Dacă mă credeţi, am zile încât abia mă ridic din pat, am picioarele umflate de la atâtea lovituri primite jucând fotbal pentru CS Târgovi şte. Aveam pregătit un proiect solid pentru centrul de copii şi juniori şi, vă asigur, că în câţiva ani ne-am fi bătut cu marile forţe din fotbalul românesc, iar echipa s-ar fi alimentat cu jucători locali, fără să mai apeleze la mercenari. Să nu mai spun că deveneam o ameninţare pentru clubul lui Prisăcaru, Kinder Târgovişte”, explică Pitaru de unde vine ura primarului Boriga.

“La Chindia nu e loc decât pentru PDL-işti.

Dacă eşti de la PSD, deja eşti curăţat!”

Dorin Nistor a fost opţiunea conducerii CJD pentru funcţia de administrator al bazei sportive, însă şi aici s-a opus Boriga. Se ştie faptul că Nistor a fost pus pe liber de fosta conducere a clubului, Trifan-Prisăcaru, pentru că era şeful unei organizaţii municipale a PSD.

Ca administrator la stadion trebuie un om din gaşca PDL-iştilor, altfel nu mai pot fi decontate trei tone de combustibil pentru tunsul ierbii şi alte cheltuieli aiuristice din banii publici. “La Chindia nu e loc decât pentru PDL-işti. Ei trebuie să mănânce de peste tot, iar dacă mai eşti şi de la PSD, deja eşti curăţat. Mă credeţi că mi-am pus apartamentul în vânzare, pentru că nu mai pot să achit dările către stat. Am şi rate la bănci, cu ce să le plătesc? M-au nenorocit!”, sună declaraţia unui om disperat, care nu înţelege de ce tot PDL-iştii sunt la putere, de vreme ce USL a obţinut un scor de 70% la alegeri.

“Jurnal de Dâmboviţa” pregăteşte o amplă anchetă pe subiect, cu dezvăluiri uluitoare!

Costin Mihai

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial