6 mai 2024
Adrian Ţuţuianu s-a întâlnit cu afaceriştii dâmboviţeni! Vezi ce le-a transmis

Adrian Ţuţuianu s-a întâlnit cu afaceriştii dâmboviţeni! Vezi ce le-a transmis

“De foarte multe ori există impresia că putem trăi separaţi unii de alţii, adică administraţia de o parte, lumea politică de o parte şi mediul de afaceri de altă parte.

Lucrurile nu stau aşa şi cred că ar trebui să existe o bună colaborare, ar trebui să existe întâlniri permanente, pentru că avem subiecte comune de discutat şi interese comune.

Cred că o administraţie publică judeţeană eficientă sau o administraţie locală eficientă înseamnă o bună legătură cu mediul de afaceri. Asigur mediul de afaceri de sprijinul meu, a instituţiei numite Consiliul Judeţean, în obţinerea tuturor avizelor şi a autorizaţiilor de care are nevoie.

Vreau să asigur oamenii de afaceri că toţi şefii de servicii publice deconcentrate ale ministerelor au obligaţia – şi noi vom veghea ca acest lucru să se întâmple – să răspundă prompt, adecvat solicitărilor. Nimeni nu are dreptul să blocheze vreo investiţie sau rezolvarea vreunei probleme în acest judeţ.

Echipa de parlamentari a USL, oameni care cunosc foarte bine mediul de afaceri, are menirea să facă în primul rând legi şi rog oamenii de afaceri să vină şi să sesizeze acele aspecte din legislaţie care nu-i ajută şi îi încurcă în ceea ce au de făcut. Vreau să sprijin pe toţi cei care doresc să acceseze fonduri în modul cel mai transparent şi egal posibil pentru ajutor de stat.

Avem interes ca cei din mediul de afaceri să ne fie parteneri în exerciţiul financiar 2014- 2020, pentru că vor avea succes acele proiecte care urmăresc, pe lângă dezvoltarea infrastructurii, şi dezvoltarea mediului de afaceri.

Dorim să avem cât mai mulţi parteneri privaţi în dezvoltarea unor proiecte pe bani europeni în perioada 2014-2020.

Este prima întâlnire, dar la următoarea întâlnire vom prezenta ce fişe de proiecte am gândit noi să încercăm să legăm acele proiecte de susţinere a mediului de afaceri din judeţ.

Avem interes deosebit legat de parcurile industriale, care sunt în proprietatea Consiliului Judeţean”, spune Adrian Ţuţuianu, şeful Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial