3 mai 2024
LOVITURĂ DE TEATRU! Primarii PDL spun una, Blaga le-a zis… “LA REVEDERE!”

LOVITURĂ DE TEATRU! Primarii PDL spun una, Blaga le-a zis… “LA REVEDERE!”

Comunicat de presă

“În ziua de 4 septembrie 2013, ora 12,00, domnul Vasile Blaga, – preşedinte al PDL, s-a deplasat la Târgovişte pentru o întâlnire cu primarii PDL din judeţul Dâmboviţa, la solicitarea acestora.

Întâlnirea a avut loc la sediul PDL Dâmboviţa.

În deschiderea discuţiilor, domnul primar din Fieni, Adriean Budoiu, autointitulat şef al Ligii aleşilor locali, a solicitat ca la întâlnire să nu participe alte persoane din conducerea naţională şi, totodată, să fie invitat şi domnul deputat Florin Popescu.

Întrucât conform programării, întâlnirea conducerii naţionale trebuia ţinută numai cu primarii şi deoarece nici alţi parlamentari nu erau prezenţi, domnul Vasile Blaga nu a fost de acord.

În continuarea discuţiilor, domnul Vasile Blaga s-a întrebat, retoric, care ar fi explicaţia că cei mai vocali dintre primari sunt şi aceia care au avut cele mai slabe rezultate la alegerile parlamentare din 2012 şi cum se face că în localităţile fără primari PDL rezultatele au fost mai bune.

Tot astfel ne-am putea întreba cum se împacă ataşamentul faţă de Florin Popescu cu poziţia unora dintre ei, aproape jumătate, de neimplicare în aceeaşi campanie electorală sau de colaborare cu USL.

Dacă am prelungi raţionamentul, am putea ajunge la concluzia că tocmai acest „ataşament” i-a îndemnat la neimplicare…

În urma acestei abordări, primarii prezenţi, prin Adriean Budoiu, ca lider autoasumat, au afirmat că vor părăsi discuţiile, moment în care domnul Vasile Blaga le-a spus „la revedere” şi că niciodată nu va discuta de pe poziţii ultimative.

Cu aceste sublinieri, discuţia s-a încheiat.

Biroul Permanent Judeţean PDL Dâmboviţa

Preşedinte,

Jean Popescu”

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial