30 aprilie 2024
Descoperire macabră pe un râu de lângă Târgovişte! Cadavrul unui bărbat dispărut de o săptămână, găsit de săteni

Descoperire macabră pe un râu de lângă Târgovişte! Cadavrul unui bărbat dispărut de o săptămână, găsit de săteni

cadavrurDescoperire macabra pe un rau din apropiere de orasul Targoviste. Trupul unui barbat, dat disparut de mai multe zile, a fost gasit plutind de niste sateni.

Victima, in varsta de 53 de ani, avea grija de animalele localnicilor si nimeni nu stie deocamdata cum a sfarsit. La fata locului au fost chemati pompierii, care au scos cadavrul la mal, iar politistii au declansat o ancheta.

cadavrur2Cadavrul barbatului a fost gasit la marginea localitatii Ocnita, din judetul Dambovita. Vecinii spun ca se afla in stare avansata de descompunere.

“Era o vecina de-a mea si zic, bai frate, parca e ceva acolo, seamana cu un om. M-am uitat sa vad cam despre ce este vorba, ma gandeam ca e vreun manechin.”

cadavrur4Localnicii si-au dat seama rapid ca este vorba despre vacarul comunei, care de mai bine de o saptamana a fost de negasit.

Satenii care l-au cunoscut spun ca omul avea obiceiul sa bea. Cel mai probabil, spun acestia, barbatul ar fi adormit pe marginea raului si ar fi cazut in apa.

cadavrur1Martorii au dat imediat alarma, iar un echipaj de la pompieri a sosit la fata locului. Interventia a fost una dificila, spun pompierii.

cadavrur3Politistii criminalisti au strans probe la fata locului, iar dupa ce se va face necropsia se va afla exact ce a provocat moartea barbatului disparut.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial