11 mai 2024
Deputatul Popa SE DEZLĂNŢUIE! “Dâmboviţenii au fost minţiţi sistematic!”

Deputatul Popa SE DEZLĂNŢUIE! “Dâmboviţenii au fost minţiţi sistematic!”

CABINET PARLAMENTAR Radu Mihai Popa

COMUNICAT DE PRESĂ

Pe fondul apariţiei în presa locală a unor speculaţii şi jigniri care aduc prejudicii de imagine, nemeritate, Organizaţiei PSD Dâmboviţa şi pentru corecta informare a opiniei publice, doresc să fac o precizare care, în mod cert, ar putea lămuri definitiv, lucrurile.

Apariţia în presă a unor ştiri care indicau cifrele aproximative şi nu EXACTE ale unui sondaj de opinie realizat de AVANTGARDE la solicitarea PSD Dâmboviţa (cum au fost cele prezentate in ziarul patronat tocmai de un consilier judeţean PSD) în care Stan Cristinel şi alţii, erau cotaţi fie cu 35% din intenţia de vot, fie cu câte 35% fiecare, unde preşedintele organizaţiei nici nu apărea cotat, deşi, ştim cu toţii, cât de bine stă domnia sa in preferinţele dâmboviţenilor sunt, în opinia mea, informaţii de natură să submineze forţa de atracţie a PSD Dâmboviţa.

Pentru aceste motive, cer public domnului Adrian Ţuţuianu, în calitate de preşedinte al PSD Dâmboviţa, să prezinte în integralitate sondajul pe marginea căruia s-au făcut speculaţiile în presă, tocmai pentru a face cunoscut tuturor membrilor şi simpatizanţilor PSD, adevărul despre situaţia politică dâmboviţeană.

Personal, am să fac toate demersurile pentru ca aceste cifre să ajungă la opinia publică, cât mai repede.

În calitatea mea de consilier personal al Preşedintelui PSD, dl. Victor Ponta, sunt preocupat de consolidarea unui curent favorabil acestui partid în perspectiva alegerilor europarlamentare, iar titlurile din ultima săptămâna, oricât ar fi de mari şi de roşii, duşmănesc adevărul.

Dâmboviţenii au fost minţiţi sistematic, în ultimii 23 de ani, iar generaţia mea nu mai este dispusă să accepte asta.

Cu respect,

Radu Popa,

deputat de Targovişte

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial