17 mai 2024
PDL Dâmboviţa: “PSD are nevoie de ochelari cu dioptrii MARI!”

PDL Dâmboviţa: “PSD are nevoie de ochelari cu dioptrii MARI!”

Comunicat de presă

Am luat act de faptul că PSD Dâmbovița, mult prea înrădăcinat în proaste obiceiuri, are nevoie de ochelari! Niște ochelari cu dioptrii mari, de vreme ce nu a putut vedea că peste 600 de membri ai PDL au participat aseară, 6 decembrie, la un marș de protest împotriva taxelor și impozitelor criminale pe care românii trebuie să le plătească începând cu anul 2014.

Se vede treaba că mobilizarea exemplară a PDL Dâmbovița creează grave probleme unui partid a cărui singură politică a fost și este MINCIUNA!

Probabil că în opinia PSD Dâmbovița, ”lipsiți de rușine” sunt și sutele de mii de oameni care au protestat în București și în marile orașe ale țării împotriva celei mai toxice guvernări din anii 90 încoace. ”Lipsiți de rușine” sunt și profesorii și medicii, cărora le-au tăiat bugetele, transferând banii care li se cuveneau în ”pușculița electorală” a lui Dragnea.

”Lipsiți de rușine” sunt și cei peste 700.000 de șomeri la nivel național și cei peste 18.000 de șomeri dâmbovițeni. ”Din cale-afară de nerușinate” sunt sutele de mii de IMM-uri aflate în insolvență și distruse de o politică fiscală soră cu genocidul economic, dar mai ales cei 20 de milioane de români care, de anul viitor, vor contribui cu câte 50 de euro la campaniile electorale ale PSD și PNL!

Nerușinare înseamnă să pretinzi că mărești pensiile, când nu faci altceva decât să aplici o lege pe care ai blamat-o, să pretinzi că mărești salarii, dar să iei înapoi cu două mâini, prin taxe și accize!

Nerușinare înseamnă blocarea dezvoltării economice a județului Dâmbovița pe termen nelimitat, prin mutarea autostrăzii Sibiu – Pitești pe traseul Sibiu – Brașov și transformarea în prioritate 0 a Guvernului a construcției autostrăzii București – Alexandria.

Nerușinare înseamnă să frânezi creșterea economică, să ai pe conștiință sute de mii de oameni care rămân fără serviciu, să minți cu seninătate, să manipulezi, să pui presiune pe instituțiile statului, să-ți bați joc de demnitatea fiecărui cetățean care gândește diferit și să condamni o țară întreagă la sărăcie.

PSD Dâmbovița continuă politica ipocrită de așa-zisă empatizare cu elevii târgovișteni, uitând însă să le spună că viceprimarul municipiului Târgoviște, susținut de această formațiune politică, Ion Țuțuianu, este cel care gestionează direct proiectul centralelor și că unii consilieri locali din aceeași tabără roșie își făceau, acum câteva luni, campanie de imagine pe acest obiectiv!

PSD Dâmbovița ar trebui să se preocupe de administrarea județului, de investiții, de crearea de locuri de muncă, de prosperitatea cetățenilor și mai puțin de PDL, care în acest moment își cunoaște foarte bine prioritățile!

Departamentul de comunicare al PDL Dâmbovița

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial