22 februarie 2024
În ce stadiu sunt lucrările viitorului mall din Târgovişte

În ce stadiu sunt lucrările viitorului mall din Târgovişte

mallCOMUNICAT DE PRESĂ

Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița, reprezentată de președintele Daniel Comănescu și vicepreședintele Alin Manole, alături de directorul General al Direcției Generale Infrastructură Locală, Vasile Dinu a realizat, astăzi, 4 februarie, o vizită de lucru la obiectivele de investiții din zona fostei unități militare din zona Gării Târgoviște Sud, în special a lucrărilor de realizare a DJ 720E și a lucrărilor la Centrul Comercial tip mall.

Au avut loc discuții privind acțiunile și formalitățile tehnice necesare începerii și finalizării lucrărilor de fundații și tersamente, aferente atât părții carosabile, cât și trotuarelor viitorului drum județean. Totodată, pentru definitivarea formalităților legale de predare a obiectivului finalizat ”Alimentare cu apă și canalizare în zona DJ 720E – UM Gară”, către SC Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița SA au fost prezenți și reprezentanții constructorului, urmând ca în cadrul următoarei ședințe de consiliu județean din această lună să se promoveze actele administrative aferente.

dsc_0054În perioada următoare, constructorul DJ 720E va asigura materialele necesare pentru lucrările de terasamente, cu inițierea activităților conexe.

În cadrul acestei vizite s-a constatat și stadiul avansat al lucrărilor de relocare în subteran a liniei electrice ce tranzitează terenul viitorului mall.

Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița a solicitat constructorului DJ 720E colaborarea cu toți factorii implicați în derularea investițiilor din zona UM Gară, în special cu proiectantul lucrărilor de drum și alimentare cu apă, dirigintele de șantier și reprezentanții autorităților publice județene și locale.

Reamintim faptul că investiția “Drum de legătură DJ 720E Gara Târgoviște Sud – Centura Municipiului Târgoviște” are valoarea de 9.020.025,22 lei și este finanțată prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL).

Biroul Comunicare, Relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial