17 aprilie 2024

Târgoviște – Stâlpii, sufocați de cabluri

www.mariusbuga.ro_images_stalp„Legat de iluminatul sunt zone unde încă mai există şi stâlpii vechi lângă cei noi, nu se renunţă la ei din cauza faptului că nu este infrastructura noastră, este infrastructura Electrica şi va trebui să intervină ei şi să facă ceva cu eu. De altfel, este o altă discuţie importantă pe care o avem legată de aceste cabluri care traversează oraşul şi care sufocă stâlpii, în principal pe cei ai Electrica, dar şi pe cei ai administraţiei locale.

Va trebui să găsim o soluţie, am avut o rundă de discuţii cu utilizatorii, cu cei de la societăţile care au tot felul de cabluri pe stâlpi, dar nu am reuşit să ajung la niciun consens, probabil că o să ajungem să le întrerupem, pentru că altă soluţie nu avem, şi după aceea vor fi obligaţi să vină şi să găsească soluţii. Această problemă cu infrastructura este reală şi căutăm soluţii.

Problema principală este că din 50 de cabluri care mai sunt pe stâlp mai funcţionează doar 3, iar restul cablurilor sunt cabluri abandonate ale unor societăţi care nu mai sunt interesate de absolut nimic. O să-i somăm, este infrastructură publică, am încercat să ajungem la un consens, dar nu am reuşit, găsim tot felul de persoane care lucrează acolo care nu spun că nu ştiu ele nimic, ei sunt doar muncitori şi aşa mai departe. Cam asta este situaţia, dar va trebui rezolvată această problemă cât mai curând.

Trebuie să renunţăm la cablurile inutile. Nu poate exista niciun fel de infrastructură subterană care să poată să suporte tot ceea ce avem noi acum pe stâlpi. Sunt chiar stâlpi la momentul acesta care nu mai sunt deloc folosiţi, nici pentru iluminatul public, nici pentru nimic, iar exemplele sunt multe în municipiu.Trebuie să găsim o soluţie, împreună cu Electrica, şi pentru această problemă”, a declarat primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial