3 mai 2024
Deputatul Daniel Blaga – ”Spitale care ard. Coșmaruri din care România pare că nu se mai trezește”

Deputatul Daniel Blaga – ”Spitale care ard. Coșmaruri din care România pare că nu se mai trezește”

”Spitale care ard. Coșmaruri din care România pare că nu se mai trezește, după mai bine de 30 de ani în care sistemul sanitar a fost mai mereu „căpușat” de către membrii celor două partide care s-au tot „rotit” la cârma țării (și care sunt tot aici și acum).

Astăzi, un nou incediu. Unitatea de Primiri Urgențe ( secția UPU) a Spitalului Bagdasar-Arseni a luat foc în această dimineață. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. De această dată. E însă o situație pe care o întâlnim înspăimântător de des în ultimii ani. O situație care nu mai poate permite alibiuri.

Îmi aduc aminte vivid aproape cum, după un incendiu izbucnit în cadrul unei secții de Terapie Intensivă, în plină pandemie, Partidul Social Democrat a ieșit în stradă pentru a-l linșa pe Vlad Voiculescu, Ministrul Sănătății de atunci. N-a contat câtuși de puțin faptul că acel spital fusese condus vreme de 31 de ani de către PSD, acestea erau „detalii nesemnificative” pentru agitatorii pesediști.

Aș vrea să văd același „simț civic” și acum, cu atât mai mult cu cât știm bine cu toții cine-s vinovații pentru situația deplorabilă a logisticii spitalicești (indiciu: cei care au „construit” spitale pe hârtie și-apoi le-au uitat acolo). (P)RAFila, demisia!”, a cerut deputatul Daniel Blaga, liderul USR Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial