19 aprilie 2024

Țuțuianu, plângere penală împotriva președintelui secției de votare de la Ulmi!

alegeri2„A fost cea mai slabă organizare a alegerilor din ultimii 26 de ani. Autoritatea Electorală Permanentă s-a dovedit total incapabilă dă gestioneze în mod decent procesul electoral.

Cei mai slabi președinţi și vicepreședinţi de secţii pe care i-am văzut în 26 de ani, și vă rog să mă credeţi că sunt prezent în activitatea asta din luna mai 1990, primele alegeri libere.

Președinţii și vicepreședinţii au fost nepregătiţi, fără cunoașterea minimă a legislaţiei și a unor cunoștinţe elementare de drept electoral. În acest context vă precizez că pentru președintele Secţiei de votare de la Viișoara, din comuna Ulmi, voi depune o plângere penală pentru că și-a permis să scoată mai mulţi candidaţi din Secţia de votare, să se încuie timp de mai multe ore în această secţie cu așa-zișii reprezentanţi ai presei și ai ONG+urilor acreditaţi în mod suspect la acea secţie de votare.

De asemenea, am constatat că nimeni nu a verificat legăturile președinţilor și vicepreședinţilor cu lumea politică.

Am constatat că foarte mulţi erau de fapt activiști ai Partidului Naţional Liberal, trimiși să se înscrie pe aceste liste”, a declarat președintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial