27 aprilie 2024
Deputatul Daniel Blaga semnalează: “Primăria Municipiului Târgovişte, nicio vorbă despre buget”

Deputatul Daniel Blaga semnalează: “Primăria Municipiului Târgovişte, nicio vorbă despre buget”

“Primăria Municipiului Târgovişte, nicio vorbă despre buget

Deşi la nivel naţional bugetul a fost adoptat încă de la finele anului trecut, pe 28 decembrie, pe plan local, în Târgovişte, nicio mişcare în acest sens.

Bugetul ar fi trebuit publicat şi pus în dezabatere publică, timp de 15 zile, până la data de 12 ianuarie, adică acum zece zile, dar după cum arată site-ul Primăriei Târgovişte, www.pmtgv.ro, administraţia locală nu a făcut acest lucru.

Nu înţelegem de ce bugetul atât de necesar este ţinut de atâta amar de timp la dospit şi ferit de ochii cetăţenilor.

Am cerut edililor şi vom cere încontinuu transparenţă.

Este limpede pentru toţi că în acest moment administraţia din Târgovişte nu a respectat legea în ceea ce priveşte bugetul, iar acest lucru trebuie clarificat.

Este obligatoriu ca oamenii să aibă habar despre banii publici, la timp şi cu toate amănuntele.

P.S. – Aşa cum era firesc, am informat despre această situaţie şi Instituţia Prefectului Dâmboviţa, cea care veghează asupra respectării legii în administraţiile din judeţ. Şi aşteptăm cu interes răspunsul dumnealor.

P.S.2 – pe site-ul primărie există posibilitatea de a caută informații “pe site” sau “pe Web” … doar că dacă folosești această opțiune ești direcționat către un site – freefind.com – care afișează un mesaj de eroare. Sper ca măcar această mică eroare să fie rezolvată cât mai curând pentru că interfața site-ului primăriei Târgoviște lasă mult de dorit mai ales la capitolul găsirea informațiilor”, a precizat deputatul Daniel Blaga, liderul USR Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial