Dum. sept. 8th, 2024

”PSD transformă și ANCOM într-o sinecură

Dacă numele Valeriu Zgonea vă spune ceva, motivul e extrem de simplu: domnul în cauză a fost ales deputat din partea PSD din 2000 până în 2016. Patru mandate cu rezultate ce-au tins spre zero, dar care au fost „încununate” cu primirea președinției Camerei Deputaților. În 2016, certat fiind cu „șeful mare” Liviu Dragnea, domnul Zgonea a fost dat afară din partid, câștigând însă la scurt timp un nou mandat de deputat.

Azi, cu Dragnea care „ne-o coace” doar din bucătăria proprie și personală, lanțul de iubire dintre Zgonea și PSD pare că s-a sudat la loc. Altfel nu s-ar putea explica cum, la cârma principalului arbitru al pieței telecom am putea avea o persoană care nu doar că n-are nicio experiență sau expertiză în telecomunicații, dar, potrivit propriului CV, NU a lucrat nici măcar o zi în mediul privat.

Surprinzător sau nu, dacă votul pentru șefia ANCOM rămâne unul strict politic, iar PSDNL mizează doar pe proprii parlamentari care să voteze la comandă, Valeriu Zgonea nu se va simți deloc singur la șefia instituției, soția sa, bună prietenă PSDNL de asemenea, fiind actualul secretar general.

Dincolo de impostură însă, discutăm în acest caz și despre siguranța națională, domnul Zgonea fiind un fan declarat al Chinei comuniste și un ex-penal care a scăpat în 2022 de un dosar pentru simplul fapt că magistrații au eliminat probele SRI care arătau că acesta a luat mită de 13.000 de euro pentru a-și ajuta un alt prieten pesedist să-și angajeze fata la Stat. România merită mai mult!”, spune deputatul Daniel Blaga, liderul USR Dâmbovița.