3 mai 2024
Deputatul Daniel Blaga – ”PSDNL, front comun pentru a trece „pe repede înainte” noile legi ale Justiției”

Deputatul Daniel Blaga – ”PSDNL, front comun pentru a trece „pe repede înainte” noile legi ale Justiției”

”În timp ce lumea e „prinsă” cu toate problemele care mustesc în țară, PSDNL au făcut se pare front comun pentru a trece „pe repede înainte” noile legi ale Justiției, continuând munca murdară începută în urmă cu câțiva ani de către Dragnea, Nicolicea sau Iordache.

Astfel, chiar dacă majoritatea asociațiilor de magistrați se opun unui vot înaintea discuțiilor și-a dialogului cu specialiștii, cele două partide surori au stabilit un termen de depunere ale amendamentelor pentru vineri, 9 septembrie, urmând ca întregul raport să fie depus luni, 12.

Vor fi, sunt convins, suficiente contestații însă, mizând pe majoritatea de care dispun, intenția lor este ca noile legi ale Justiției să fie votate cât mai repede, înainte ca lumea să se dezmeticească. Nu vom vota nici eu, nici colegii mei, un proiect din care amendamentele toxice nu vor fi înlăturate și sunt împotriva proiectelor legislative împinse la vot înaintea dialogului firesc cu experții din domeniu”, a spus deputatul Daniel Blaga, liderul USR Dâmbovița și secretar al Biroului Permanent al Camerei Deputaților.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial