18 aprilie 2024
Primarul Stan – ”Startul unui an școlar dă sentimentul că orice e posibil”

Primarul Stan – ”Startul unui an școlar dă sentimentul că orice e posibil”

”Probabil că niciun moment nu adună la un loc, în același timp, un amestec atât de puternic de emoții: entuziasm, curaj, bucurie, determinare. Cumva, startul unui an școlar dă sentimentul că orice e posibil, că putem face orice ne-am propune. E o energie incredibilă în noi și în jurul nostru. O energie „contagioasă” în sensul cel mai bun. Și veți recunoaște asta dacă vă uitați la cei de lângă dumneavoastră, copii, părinți și profesori deopotrivă. Mesajul meu este al primarului de municipiu, dar și al părintelui și, dacă-mi permiteți, al elevului din trecut.

Dragi elevi și stimați profesori, vă doresc din suflet să aveți succes în ceea ce v-ați propus cu o singură condiție: să nu vă propuneți niciodată lucruri mici și puține, ci mari și curajoase. Să faceți diferența!

Dragi părinți, vă împărtășesc emoțiile, le simt ca fiind ale mele. Știu ce simțiți când vă vedeți copiii intrând pe ușa clasei, știu că le doriți tot binele, știu că faceți eforturi pentru a le oferi toate cele necesare. Vă doresc să treceți în liniște peste acest an și să vă bucurați de satisfacțiile copiilor dumneavoastră.

Ca primar, ce pot să vă spun: mi-am propus, cu câțiva ani în urmă, să facem cea mai puternică investiție materială în infrastructura educațională din Târgoviște, pe toate palierele: creșe, grădinițe, școli, licee. Ce s-a întâmplat în acești ani e mărturia unei transformări fără precedent pe care ne dorim să o continuăm cu încă și mai mult entuziasm. Avem proiecte ambițioase, unele dintre cele mai mari din regiune și cred că aceasta va fi amprenta cea mai vizibilă pe care o vom lăsa în urma noastră.

Vă mulțumesc tuturor și, din suflet, vă doresc succes!”, a precizat Daniel Stan, primarul municipiului Târgoviște.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial