25 aprilie 2024
Deputatul Daniel Blaga îl critică pe ministrul Finanțelor, după ce oficialul a declarat că 90 la sută dintre antreprenori sunt ”babuini – antreprenori”

Deputatul Daniel Blaga îl critică pe ministrul Finanțelor, după ce oficialul a declarat că 90 la sută dintre antreprenori sunt ”babuini – antreprenori”

”Într-un guvern normal, într-o situație de criză economică, un ministru al finanțelor ar trebui să fie unul dintre primii diplomați care să iasă public și să încurajeze mediul de afaceri. Un profesionist empatic care să fie conștient că promisiunile prea optimiste pot face rău dar care să fie capabil să ofere și mai ales să genereze încredere.

În Guvernul de 50 de bani PSDNL însă, Ministrul Finanțelor e stimabilul domn Câciu care s-a gândit să iasă public cu un alt fel de mesaj. În opinia sa, 90% dintre antreprenori nu-s antreprenori de fapt ci „babuini-antreprenori”. E greu să și comentezi un astfel de epitet, chiar și după câteva lămâi menite să-ți taie greața.

Apropo de lămâi, cu doar câteva zile în urmă, ministrul finanțelor din Cipru s-a oprit la standul unui tânăr antreprenor de doar 14 ani, pentru a-i cumpăra limonada producție proprie și pentru a-l felicita și încuraja. Un gest care acolo e pur și simplu firesc și care aici ar părea în acest moment aproape ireal. Așa am ajuns…”, a precizat deputatul Daniel Blaga, președinte al USR Dâmbovița și secretar al Biroului Permanent al Camerei Deputaților.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial