30 aprilie 2024
Deputatul Daniel Blaga: ”Dreapta Unită, pentru români și România!”

Deputatul Daniel Blaga: ”Dreapta Unită, pentru români și România!”

”Oameni buni, în Dreapta Unită,💪 pentru români şi România! Gata cu promisiunile false, e timpul pentru faptele adevărate, susţinute şi transparente!

Alianţa Dreapta Unită s-a unit în jurul românilor, pentru oameni şi ţară.Cei de la putere ne-au dovedit cu vârf şi îndesat de ce sunt capabili. Ne-au dus de la fapte la vorbe şi acolo ne-au lăsat.

E timpul să revenim la fapte, să le dovedim că s-au înşelat amarnic şi că istoria se scrie în stradă şi la urne.USR , Partidul Mișcarea Populară şi Forța Dreptei vin cu oameni pentru oameni, câştigăm alegerile pentru toţi românii, pentru cei dezamăgiţi de haosul de acum, pentru cei plecaţi peste hotare, pentru cei fără speranţă, pentru cei care muncesc din greu, pentru cei oneşti şi buni.

Nu vă promitem marea cu sarea, dar vă promitem că vom lupta pentru binele tuturor, cu credinţă şi bun-simţ, cu respect faţă de toţi românii, indiferent de statutul social, pentru o Românie cu adevărat europeană.Victoria e a românilor, nu a baronilor şi a acoliţilor lor, abonaţi veşnic la banul public.

Am mai spus-o şi o repet, cu Dumnezeu înainte!”, a precizat deputatul Daniel Blaga, liderul USR Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial