25 aprilie 2024
Deputatul Daniel Blaga critică parangheliile pe mulți bani publici, din multe comune din Dâmbovița. ”Se puteau realiza multe alte proiecte necesare oamenilor”

Deputatul Daniel Blaga critică parangheliile pe mulți bani publici, din multe comune din Dâmbovița. ”Se puteau realiza multe alte proiecte necesare oamenilor”

Deputatul Daniel Blaga critică parangheliile pe mulți bani publici, din multe comune din Dâmbovița. ”Se puteau realiza multe alte proiecte necesare oamenilor”, spune președintele USR Dâmbovița.

”În timp ce guvernanții ne spun zi de zi că avem o gaură uriașă în buget, de 28 de miliarde de lei, că trebuie să reducem drastic cheltuielile din bani publici, la noi, multe primării din Dâmbovița par că trăiesc în cu totul altă țară. Una în care ar curge lapte, dar și multă miere.

De ce spun asta? Păi, la o simplă căutare pe SEAP, unde se fac achizițiile din bani publici, aflăm că primăria comunei Ulmi sparge peste 130 de mii de lei pentru o paranghelie de ziua comunei!

Și Primăria Crevedia dă peste 100 de mii de lei pentru distracție de ziua comunei. Nici Primăria Aninoasa nu se lasă mai prejos și scoate din buget 98 de mii de lei, tot pentru ziua comunei. Hâtz, hâtz, Jhonule, pentru că poate, poate!

Dacă tot au de unde, și cei de la Primăria Răzvad pun la bătaie peste 87 de mii de lei din bugetul local, să organizeze cu fast ziua comunei. Nu e niciun Secret, cum spune piesa lui Alex Velea, artistul care va fi prezent la ziua comunei Răzvad.

Cu siguranță de banii respectivi se puteau realiza multe alte proiecte necesare oamenilor plătitori de taxe și impozite. Dar, domnii de la PSD consideră că dansul și voiabună țin de cald alegătorilor, mai cu seamă că nu mai e mult până la viitoarele alegeri”, a declarat deputatul Daniel Blaga, liderul USR Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial