1 mai 2024
Deputatul Daniel Blaga: “Despre doctoratul (încă) ministrului Bode sau un plagiat care sfidează granița penibilului”

Deputatul Daniel Blaga: “Despre doctoratul (încă) ministrului Bode sau un plagiat care sfidează granița penibilului”

“Despre doctoratul (încă) ministrului Bode sau un plagiat care sfidează granița penibilului

🤥 „Talentatul domn” Bode n-a mințit pe de-a-ntregul atunci când a spus că n-a plagiat. E adevărat. Nu a plagiat…puțin. Sau cu măcar acel dram de bun simț pe care cel care se teme că ar putea fi prins îl are. Adevărul e că, în Europa civilizată, a discuta despre acest furt e pur și simplu rușinos. Nu-i absolut nicio bucurie în a descoperi o teză cu pagini întregi preluate, cuvânt cu cuvânt, de pe Wikipedia, o sursă de informație de altfel liberă și gratuită, accesibilă tuturor celor care dispun de o conexiune la internet și un device. Așa arată însă lucrarea de doctorat al unui ministru dintr-un stat membru U.E. . O sfidare absolută la adresa minimului bun simț și încă un exemplu al faptului că România de astăzi e încă plină de impostori, cocoțați la cel mai înalt nivel.

❌ Probabil că știți deja, colegii mei au transcris „de mână” întreaga teză a „doctorului” Bode, nefiind lăsați să facă poze sau să obțină o copie în format fizic sau digital. Tertipurile acestea au încetinit ieșirea la lumină a adevărului, însă doar cu câteva zile. Un adevăr pe care, să fiu sincer, nu-l doream dar pe care îl așteptam. Aș cere astăzi o demisie, dacă nu de onoare atunci măcar de rușine, însă atunci când copiezi cu atâta nerușinare, cuvânt cu cuvânt, e clar că „rușinea” nu face parte din vocabularul tău. Nouă, oamenilor onești, nu ne rămâne astfel decât să căutăm să implementăm soluții legale menite să tragă la răspundere astfel de fapte și să stopeze de asemenea petrecerea lor. Firește, PSDNL va trebui să voteze astfel de proiecte de lege, știind bine că-i plini de ”dottori” printre el.

PS: Analiza detaliată, cu toate textele plagiate puse lângă cele originale, e disponibilă aici, pentru că noi discutăm exclusiv pe date și cu dovezi în față: https://bit.ly/3CCs051“, a precizat deputatul Daniel Blaga, liderul USR Dâmboviţa şi secretar al Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial