20 aprilie 2024
Deputatul Daniel Blaga: “De ce nu mai ajunge primăvara pe Strada Primăverii, în Moreni?”

Deputatul Daniel Blaga: “De ce nu mai ajunge primăvara pe Strada Primăverii, în Moreni?”

Infrastructura este una dintre priorităţile USRPLUS şi ale partidelor aflate în Coaliţia de Guvernare.

Ştim că fără drumuri bune nu avem cum să dăm înainte. Nu vin investitorii, nu ne dezvoltăm şi batem pasul pe loc.

Mai mult, lipsa asfaltului este una dintre cele mai mari bătăi de cap pentru oamenii care locuiesc în astfel de zone lipsite de infrastructură decentă.

De curând, am fost chemat de mai mulţi oameni din municipiul Moreni pentru a vedea starea deplorabilă în care se află strada lor. Strada Primăverii.

După fiecare ploaie, strada se prezintă aşa – mocirlă, apă care bălteşte şi noroi.

Pe aici sunt nevoiţi să circule copiii către şcoală, bătrânii spre piaţă şi ceilalţi către locul de muncă.

Înţeleg că acolo s-au făcut, în urmă cu mult timp, lucrări de canalizare. Strada era pietruită şi urma să fie asfaltată. Dar nu a mai fost. Visul oamenilor care locuiesc aici a rămas un coşmar.

Fiind deputat ales în Circumscripţia numărul 16 Dâmboviţa, am înaintat o adresă către oficialii Primăriei Municipiului Moreni. I-am întrebat dacă au de gând să asfalteze strada Primăverii, anul acesta, dacă da, când, dacă nu, măcar va fi reabilitată cât de cât?

Aştept răspunsul domnilor din conducerea primăriei, deşi aleşii locali, întruniţi în ultima şedinţă a Consiliului Local au aflat că şansele ca strada cu pricina să vadă asfalt sunt minime, cel puţin în următorii doi ani. Poate doar pietruită, spune domnul primar.

O să monitorizez în continuare când va fi rezolvată (şi) această problemă.Asfaltul nu este un lux, este o mare necesitate. Pentru oameni”, a declarat deputatul Daniel Blaga, liderul USRPLUS Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial