8 mai 2024
E dată dracu’ politica la Găeşti! Primarul, TRĂDAT de viceprimar?!

E dată dracu’ politica la Găeşti! Primarul, TRĂDAT de viceprimar?!

Este sigur! Candidatul USL la Primăria Găeşti este Griguţă, adică viceprimarul Grigore Gheorghe, nicidecum Dan Iacobuţă.

Peneliştii au pus piciorul în prag şi au spus că vor să câştige primăria cu orice chip şi că Iacobuţă nu are şanse în faţa lui Toader. L-au momit pe viceprimar, care a trecut vineri cu carnet, arme şi bagaje în tabăra albaştrilor. Au venit şi reprezentanţii PSD ai judeţului, deputatul Ion Stan, în calitatea sa de preşedinte şi senatorul Adrian Ţuţuianu. Dan Iacobuţă s-a simţit trădat şi a părăsit tărâmul PNL, iar senatorul Ţuţuianu i-a sfătuit să se înţeleagă.

Prin urmare, cel care a fost uns viceprimar de PDL i-a trădat cu zâmbetul de buze. Cu siguranţa, şi balanţa din Consiliul Local se va înclina în favoarea USL, întrucât Griguţă de la PNG era buturuga mică din legislativul local. Care credeţi că a fost argumentul cu care PNL l-a făcut knock-out pe marele PSD? Păi, cu matematică pură.

Cei aproximativ 650 de oameni ai lui Griguţă, plus 600 membri PNL, la care se adaugă disciplinatul PSD, cu peste 2000 de voturi dau victoria. Încă nu s-au aruncat toate cărţile pe faţă în acest joc politic.

S-ar putea ca PSD să întoarcă armele şi să-şi susţină propriul candidat. În acest caz, Griguţă va rămâne candidatul la primărie al PNL, iar USL nu prea îşi mai are rostul pe-aci.

Unele guri rele spun că Dan Iacobuţă, „marele învins” al competiţiei interne din PSD, n-ar mai suporta o nouă înfrângere în faţa lui Toader, având în vedere că nu prea se putea baza pe colegii de alianţă liberali, care tot îi găseau nod în papură şi nu se supuneau directivelor.

În plus, politicianul local şi-ar fi aranjat deja cu naşul Ion Stan o candidatură frumuşică la un post de deputat pe colegiul Răcari, în locul lui Ion Dumitru, mult prea compromis în ultimul timp. Dacă-i dăm crezare senatorului PSD Adrian Ţuţuianu, cum că alegerile sunt un blat, aşteptăm cu interes şi alte surprize în politichia de pe malul Potopului, scrie Cronica Găeştiului.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial