4 mai 2024
Deputatul Daniel Blaga – ”Cununa Petrolului, de la Moreni și-a găsit loc la… Moroeni”

Deputatul Daniel Blaga – ”Cununa Petrolului, de la Moreni și-a găsit loc la… Moroeni”

”Festivalul Cununa Petrolului, ajuns la cea de a XIV a ediție, între 23 și 25 iunie, vine cu surprize neașteptate și nu musai dintre cele mai plăcute.

Primăria municipiului Moreni, organizatorul festivalului, ne anunță că evenimentul cultural va avea loc nu în Moreni, așa cum ar fi logic și firesc, ci în… Moroeni, în tabăra Căprioara, adică la vreo 45 de kilometri depărtare.

Mergând, probabil, pe ideea – mulți văd, puțini cunosc, edilii din Moreni au stabilit noua locație numai din considerente de dumnealor știute.

Oficial, motivul mutării îl constituie faptul că în prezent au loc lucrări de modernizare în centrul cultural Flacăra Moreni, acolo unde se desfășura de obicei festivalul.

Organizatorul promite că festivalul, ‘cum nu mai există în România’, se va întoarce la Moreni anul viitor.

Nu primim nicio explicație de ce nu s-a găsit noua locație tot în orașul Moreni.

Același organizator ne anunță că la Cununa Petrolului vor fi prezenți peste 300 de participanți din 35 de județe.

Ce nu știm despre festivalul ‘care pune accent pe VALOARE, TALENT și AUTENTICITATE’ sunt costurile pentru organizarea acestuia, pentru cazare, mâncare și… deplasare la noua locație.

Apropo, oamenii de rând, morenarii care își doresc să ajungă la festivalul cu valoare, cu ce se deplasează? Și pe cheltuiala cui?”, se întreabă deputatul Daniel Blaga, liderul USR Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial