28 aprilie 2024
Bătrân de 89 de ani, tâlhărit la Râu-Alb. Victima l-a tăiat pe agresor după ce acesta îi furase portofelul

Bătrân de 89 de ani, tâlhărit la Râu-Alb. Victima l-a tăiat pe agresor după ce acesta îi furase portofelul

Un bătrân de 89 de ani a fost tâlhărit la Râu-Alb, de un individ de 52 de ani.

Ulterior, victima l-a tăiat pe agresor după ce acesta i-a furat portofelul prin violență.

”La data de 19 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Voinești au fost sesizați prin SNUAU 112, de către un bărbat de 89 de ani, din Râul Alb de Jos, cu privire la faptul că a fost agresat fizic de către un vecin și i-a fost sustras portofelul.

În urma sesizării și a cercetărilor efectuate de polițiști, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, s-a stabilit faptul că, la data de 19 iunie a.c., un bărbat de 52 de ani, din satul Râul Alb de Jos, în timp ce s-ar fi aflat la domiciliul victimei, prin întrebuințarea de violențe, ar fi deposedat persoana vătămată de un portofel în care se aflau 313 lei.

Totodată, în timpul agresiunii, victima ar fi lovit cu un cuțit de bucătărie bărbatul bănuit că i-ar fi sustras portofelul, provocându-i o plagă superficială la nivelul umărului.

Astăzi, 20 iunie, față de bărbatul de 52 de ani, din Râul Alb de Jos, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Mâine, 21 iunie, bănuitul urmează să fie prezentat magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive. În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru administrarea întregului probatoriu și dispunerea măsurilor procedurale prevăzute de lege.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, precizează IPJ Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial