16 aprilie 2024
Deputatul Daniel Blaga: “Coruptul Bădălău, încrengături misterioase cu viitorul stadion de fotbal din Târgoviște”

Deputatul Daniel Blaga: “Coruptul Bădălău, încrengături misterioase cu viitorul stadion de fotbal din Târgoviște”

“Coruptul Bădălău, încrengături misterioase cu viitorul stadion de fotbal din Târgoviște

Condamnat pentru furt încă de pe vremea comunismului, „baronul” PSD, Nicolae Bădălău, e în „vacanță la răcoare”, arestat preventiv pentru trafic de influență.

Oficialii anti-corupţie fac noi dezvăluiri care arată că baronul Bădălău era la un pas să pună mâna pe banii destinaţi viitorului stadion care se va construi la Târgovişte, prin Compania Naţională de Investiţii, CNI.

Nu vorbim de vechiul stadion ale cărui lucrări de modernizare înaintează lent și pline de probleme și tergiversări; elemente deloc flatante ce-au fost de altfel consemnate în ultimul an în repetate rânduri, în presa sportivă centrală. Bădălău a fost înregistrat telefonic în timp ce se lăuda lui Dan Păsat, primar al comunei Bușcani și fost parlamentar că el se va ocupa de noua investiţie cu multe zerouri.

Ce licitaţie corectă? Ce respect pentru lege? Sfidare totală! Ei şi ai lor! Numai ei trebuie să câştige.

Stenogramele arată că Bădălău declara cu seninătate că ar „avea” noul stadion din Târgoviște. Ce voia să spună mai exact domnia sa? Ce avea? De la cine? Contra a ce? Sunt întrebările la care doamna Manuela-Irina Pătrășcoiu, director general al Companiei Naționale de Investiții și domnul Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița trebuie să răspundă cât mai repede”, a precizat deputatul Daniel Blaga, lider al USR Dâmboviţa, secretar al Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial