30 aprilie 2024
Deputatul Daniel Blaga atrage atenția: ”România cheltuie sume absurde cu privilegii nemeritate”

Deputatul Daniel Blaga atrage atenția: ”România cheltuie sume absurde cu privilegii nemeritate”

”În ultimele 3 luni, atât eu cât și colegii mei am vrut să vedem părerea oamenilor „de la firul ierbii” cu privire la pensiile speciale.

Dat fiind faptul că PSDNL se încăpățânează să NU renunțe la ele, costând Statul sume exorbitante de bani anual și riscând peste un MILIARD de Euro din PNRR prin alegerea de a le păstra, ne interesa dacă societatea civilă simte la fel. Nu e cazul.

Nimeni, absolut nimeni în afară de PSDNL nu-și dorește ca România să cheltuie sume absurde cu privilegii nemeritate.

Am strâns astfel peste 130.000 de semnături, am scris proiecte legislative și amendamente și ne-am luptat în Comisii, pentru ca această dorință a românilor să devină o realitate, arâtându-le lui Ciolacu și compania că refuzul lor se află în antiteză cu opinia generală.

Ciolacu, Simonis și alți parlamentari PSDNL ne-au dat de altfel dreptate la TV, jurându-se că vor vota împotriva pensiilor speciale. Surprinză, însă. N-au făcut-o.

PSDNL au ales să-I mai sfideze o dată pe român, votând pentru salvarea unor privilegii nemuncite și nemeritate, chiar dacă știu prea bine că această decizie va costa extrem de scump România.

De altfel, doar USR a votat împotrivă la ambele camere ale Parlamentului. La anul, la vot, să țineți minte această zi”, spune deputatul Daniel Blaga, liderul USR Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial