20 aprilie 2024

Noi probleme cu reţeaua de gaze naturale, la Moreni

gazf1Comunicat de presă
Distrigaz Sud Rețele aduce următoarele precizări cu privire la sistarea temporară a alimentării cu gaze naturale în Strada 22 Decembrie, din localitatea Moreni, județul Dâmbovița.

În urma unor lucrări executate de către un terț, s-a produs o agresiune asupra rețelei de distribuție a gazelor naturale în Strada 22 Decembrie, din localitatea Moreni, județul Dâmbovița. Din acest motiv, Distrigaz Sud Rețele a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale în data de 22 septembrie, începând cu ora 13:20, pentru clienții de pe străzile: 22 Decembrie, Crângului, Griviței și Mioriței.

În urma acestei situații s-a sistat alimentarea cu gaze naturale pentru circa 260 de clienți casnici și non-casnici.

Echipele companiei sunt în teren și fac demersurile necesare pentru a asigura remedierea avariei, astfel încât reluarea alimentării cu gaze naturale a clienților afectați să se facă în cursul zilei de 23 septembrie 2020.

După reluarea realimentării cu gaze naturale, în cazul în care clienţii simt miros de gaze, sunt rugați să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acționeze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice și, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale.

Reamintim cu această ocazie că societăţile care efectuează lucrări ce pot afecta rețeaua de distribuţie a gazelor naturale au obligația să solicite un aviz tehnic și consultanță tehnică operatorului de distribuție de gaze naturale, respectiv Distrigaz Sud Rețele.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial