2 mai 2024

DECIZIE INCREDIBILĂ! Femeia bătută de soț până a căzut leșinată în șanț a hotărât să-și ierte agresorul!

batutaTânăra din Adânca, bătută până la leșin de soțul ei și abandonată în șanț, a luat o decizie incredibilă!

Femeia a mers la poliție și a declarat că își retrage plângerea și a hotărât să se împace cu agresorul care a băgat-o în spital!

“La data de 06 aprilie 2015, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Moreni, au probat activitatea infracţională a unui bărbat, de 43 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunii de „lovire sau alte violenţe”.

Din cercetări, a reieşit faptul că, în cursul nopţii de 05/06 aprilie a.c., pe fondul geloziei şi al unor discuţii în contradictoriu, acesta şi-a lovit concubina, o tânără, de 28 de ani, din Adânca.

Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, iar în urma examinării medico-legale, a rezultat că leziunile suferite nu i-au pus viaţa în pericol.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „lovire sau alte violenţe”, cercetările fiind efectuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Moreni.

În cursul zilei de astăzi, 28 aprilie a.c., victima împreună cu bănuitul, s-au prezentat la sediul Postului de Poliţie Gura Ocniţei, declarând că s-au împăcat şi că doresc încetarea procesului penal.

Având în vedere că, potrivit Codului Penal, împăcarea părţilor înlătură răspunderea penală,  poliţiştii vor propune soluţie legală prin Parchet”

batuta4

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial