19 aprilie 2024
EXCLUSIVITATE! Trei preoţi din Târgovişte, surprinşi în ipostaze NEORTODOXE, în spatele Seminarului Teologic! Un elev i-a filmat, iar superiorii I-AU SANCŢIONAT!

EXCLUSIVITATE! Trei preoţi din Târgovişte, surprinşi în ipostaze NEORTODOXE, în spatele Seminarului Teologic! Un elev i-a filmat, iar superiorii I-AU SANCŢIONAT!

Trei preoti din Targoviste scandalizeaza enoriasii!

Cele trei fete bisericesti au fost surprinse in ipostaze ce nu le fac deloc onoare.

Unul dintre preoti urineaza chiar in spatele Seminarului de Teologie, in timp ce colegii lui fumeaza de zor in apropierea geamurilor claselor.

Cativa elevi au surprins imaginile cu cei trei in actiune si le-au trimis la redacţia Ştirile Pro TV si MariusBUGA.ro.

Clipul video a ajuns si pe masa celor de la Arhiepiscopia Targovistei care au decis sa-i sanctioneze pe cei trei conform canoanelor bisericesti.

“Arhiepiscopia Targovistei a luat cunostinta cu regret de aceasta intamplare nefericita.

Cei trei preoti in cauza, pentru comportament neadecvat statutului lor clerical, au fost sanctionati in conformitate cu statutul bisericii si regulamentul de disciplina prin canonisirea pentru 30 de zile la manastire.

Acestia si-au asumat consecintele de rigoare ale faptelor lor”, a declarat in exclusivitate pentru MariusBUGA.ro preotul Marian Puiescu, purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Targovistei.

Parerile enoriasilor sunt impartite. Unii spun ca si preotii sunt oameni si mai si gresesc, in timp ce altii spun ca ar trebui sa fie un exemplu pentru ceilalti.

Vezi video la Stirile Pro TV!

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial