24 aprilie 2024
De ce sa alegi parchetul triplu stratificat de la Adfin?

De ce sa alegi parchetul triplu stratificat de la Adfin?

Cunoscut ca fiind unul dintre cele mai apreciate modele, parchetul din lemn triplu stratificat imbina cu succes un aspect elegant cu duritatea incontestabila a esentelor lemnoase tari. Te bucuri asadar de o podea care imita cu succes aspectul lemnului masiv, in timp ce rezistenta si duritatea ii sunt cu mult superioare acestuia. Comanda online parchet triplu stratificat si specialistii Adfin te vor indruma catre cea mai buna alegere. Economisesti timp si efort si te bucuri de cel mai potrivit model pentru locuinta ta.

Despre Adfin

De peste 21 de ani, Adfin furnizeaza cele mai calitative produse din lemn, care imbina calitatea premium cu un aspect clasic fuzionat cu tuse moderniste. De-a lungul timpului au reusit sa aduca frumosul in casele a mii de oameni, prin modele unice de parchet dublu si triplu stratificat si nu numai. Astfel, astazi se pozitioneaza ca fiind unul dintre magazinele de top din categoria sa.

Sunt produse din gama de lux

Data fiind calitatea produselor, magazinul activeaza pe piata medie si de lux, fapt reflectat atat de aspect, cat si de detaliile tehnice. Atunci cand alegi sa cumperi produse Adfin nu te vei putea raporta la ele doar ca la o necesitate, ci ca la o un obiect de decor care iti poate indeplini toate dorintele de natura estetica pentru camerele si casa ta.

Te bucuri de calitatea oferita de producatori consacrati

In realizarea parchetului au fost implicati doar producatori europeni de top, in asa fel incat rezultatele sa fie pe masura asteptarilor. Fiecare detaliu beneficiaza de foarte multa atentie. Lamelele, imbinarile, modelele si nuantele sunt alese cu grija pentru a putea genera un produs ideal, in raport cu cele mai inalte standarde de calitate. In variantele de parchet triplu stratificat vei putea observa meticulozitatea germana, rafinamentul si bunul gust italian, profesionalismul olandez si nu numai. Asadar, in functie de atmosfera pe care vrei sa o generezi, poti naviga printre marile nume de producatori de parchet din oferta Adfin.

In realizarea lor se folosesc cele mai bune materiale

Pentru a reusi sa furnizam variante cu o durata foarte mare de viata, in producerea lor se folosesc doar materiale naturale, cu un grad inalt de duritate. Parchetul din stejar triplu stratificat sau din fag, combinat cu un strat dintr-o esenta mai putin dura, sunt cele mai apreciate si solicitate variante. Fapt care se datoreaza atat rezistentei mari in fata factorilor de uzura, cat si aspectului inedit pe care il asigura in orice incapere. Aceste doua straturi de lemn se aplica pe un alt strat de baza din furnir de lemn masiv, care pluseaza la calitatea superioara a produsului finit. Toate trei sunt imbracate intr-o pelicula subtire de lac sau ulei, care sa potenteze luciul natural al lemnului, in timp ce indeplineste si o functie importanta de protectie.

Poti alege din nenumarate modele si nuante

Pentru ca alegerea ta sa fie cea mai potrivita si pe plan estetic, diversitatea cromatica si nu numai primeaza la Adfin. Imbinarile, modelele, nuantele disponibile au fost alese in asa fel incat sa existe cel putin o varianta care sa se potriveasca 100% cu decorul din casa ta. Specialistii nostri te vor ajuta sa iei in considerare toate recomandarile in materie de design interior pentru a sti cum sa integrezi perfect parchetul ales.

Preturile sunt in conformitate cu calitatea oferita

Fie ca preferi parchet laminat triplu stratificat, fie ca te orientezi catre variantele din lemn masiv, costurile stabilite vor fi justificate in totalitate de avantajele pe care produsul le aduce pe toate planurile. Desi se tranzactioneaza pe piata medie si de lux, preturile sunt adaptate la fiecare model in parte, astfel incat clientul sa plateasca exact pentru criteriile pe care le solicita.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial