5 mai 2024

De ce nu îl agreează oamenii de fotbal locali pe președintele Chindiei? “Crăciunescu nu ne bagă în seamă!”

Ion Crăciunescu nu se bucură de prea multă simpatie printre oamenii de fotbal locali, asta și pentru că nu comunică aproape deloc cu aceștia. „Crăciunescu nu ne bagă în seamă nici măcar la meciuri. Poate că am făcut și noi ceva pentru fotbalul dâmbovițean, așa că merităm un pic de respect și din partea lui Crăciunescu, oricât de mare arbitru ar fi fost el.

Vorbeam și cu Marin Olteanu, cu Decebal Neagu sau cu Ion Pitaru, la fel spuneau și ei. Eu sunt dispus să îl ajut gratis, chiar și cu un sfat, poate că nu sunt așa de ramolit cum ar crede unii”, ni s-a destăinuit venerabilul Gheorghe Ungureanu, care își trăiește perioada pensionării într-o locație de vis, la marginea satului Cazaci.

Chiar dacă a ajuns la 69 de ani, încă mai speră să alcătuiască și să pregătească o generație frumoasă de fotbaliști, la Nucetul de care s-a legat cu tot sufletul. „Aș vrea să intru într-o colaborare cu Chindia, astfel încât cele mai bune produse de aici să facă pasul către Târgoviște. Dacă nu se poate, cred că tot spre Titu ar trebui să mergem, acolo unde există un primar care a făcut multe pentru oraș și pentru fotbalul de acolo”.

Costin Mihai

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial